Bakii Cakes i Aarup

Firmaet, der ligger på adressen Bredgade 33 i Aarup, er egentlig fra 2017, men har overtaget den tidligere bagerforretning i 2020, og fra den dag gik det noget stærkere med omsætningen. Fra starten var der mest tale om grossistvirksomhed.

De to iværksættere
De to iværksættere er Chastine Solmer og Anitta Borne.

Chastine Solmer forpagter også kantinen i Aarup Boldklub. Hun er uddannet inden for hotel og restaurant og bor nu i Aarup. Hun har også en fortid som stewardesse.

Anitta Borne er uddannet lærer og fungerer desuden som tilkaldevikar i på skolerne. Hun har også tidligere i flere år haft café i Tommerup, men det er hendes klare plan at kunne gøre Bakii Cakes til et fuldtidsjob.

Kunder
Kunderne er mest osteforretninger i Jylland og på Fyn, men der leveres også til Erholm Fødevaremarked, og det primære produkt er en slags ostelagkage, der kan være et fint supplement til et ostebord eller en tapasanretning.

Butik holder åbent torsdage og fredage
Butikken på adressen Bredgade 33 er fra september 2021 åben på torsdage og fredage kl. 13 – 17. Og det går fint, for der kommer hele tiden flere kunder ind fra gaden. Også små børn vil gerne ind og opleve Chastines og Anittas smarte påklædning. Desuden finder mange det dejligt, at byen nu har fået et sted, hvor man kan nyde sin kaffe og kage.

Selvom der nu ”kun” er åbent på torsdage og fredage, så betyder det ikke, at butikstiden ikke kan ændres, hvis interessen berettiger til det.

Det kan også blive aktuelt at åbne for servering i haven, efter at hele ejendommen nu er købt.

Produkterne
Hidtil har der mest været tale om cheese-cakes, men der er også andre varianter for kunder med en anden smag, fx gulerodskager, tærter, nøddekager osv., og mere kan komme til, men konceptet er stadig de små tapasstykker.

I hver æske er der 6 stk., dvs. 2×3 smagsvarianter, men der vil hen ad vejen komme flere nye typer.

Kontakt:
Bakii Cakes, Bredgade 33, tlf. 40135560, mail

Læs mere på www.bakiicakes.dk

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.