Audition til Grease

Ovenpå en fantastisk sæson med over 14.000 solgte billetter til ”Midt om Natten”, er Frøbjerg Festspil allerede klar med deres audition til den kommende sommers musicalhit ”Grease”.

Musicalen bygger på filmen af samme navn fra 1978, som udødeliggjorde John Travolta og Olivia Newton-John, der spillede de to hovedroller som henholdsvis Danny og Sandy. ”Grease” er smækfyldt med hits som ”Summernights”, ”You´re The One That I Want”, ”Sandy” og ”We Go Together” – numre der hærgede hitlisterne længe efter og som stadig fyres af på diskoteker og i festligt lag.

Det er ikke uden grund, at ”Grease” har været en af de længst kørende musicals i London og på Broadway; persongalleriet, numrene og ikke mindst den spektakulære dans tiltrækker publikum i alle aldersgrupper.

Nu er det Frøbjerg Festspils tur til at kaste sig over ”Grease”, og de glæder sig til at samle et hold, der kan fyre den af på Højen næste sommer.

Det kunstneriske team består af korleder og kapelmester Julie Strange, koreograf Patrick Terndrup samt vores instruktør og kunstneriske leder Carsten Friis, og de er på udkig efter en stærk trup bestående af cirka 25 medvirkende fordelt på skuespillere, dansere og sangere.

Audition afholdes lørdag d. 2. og søndag d. 3. oktober på Teaterskolen TOPPEN, Slotsgade 18, 1. sal, 5000 Odense C. Tilmeldte aspiranter får audition tid en af de nævnte dage.

Frøbjerg Festspil håber at se en masse aspiranter de nævnte dage, og glæder sig til at fylde Højen med forventningsfulde publikummer næste sommer.

Yderligere information og tilmelding til audition på Frøbjerg Festspils hjemmeside www.frobjerg.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.