AssensBibliotekerne åbner igen – med restriktioner

Biblioteket i AarupAssensBibliotekerne åbner igen mandag d. 18. maj. Vi glæder os til at tage imod brugerne igen – dog på andre vilkår, end brugerne og vi har været vant til. Fx bliver det ikke tilladt at opholde sig i biblioteket i længere tid ad gangen.

Der bliver åbent i bibliotekernes betjente tid for aflevering og udlån. Man kan afhente reserverede materialer samt bestilte læseposer. Vi beder brugerne om at bestille mest muligt hjemmefra, og det er muligt at bestille pr mail eller telefon i den betjente åbningstid.

Brugere på Tommerup Bibliotek skal være opmærksomme på, at de skal benytte personaleindgangen på bagsiden af bygningen, da Fyrtårn Tommerup stadig har lukket for adgang.

Der skal ikke betales gebyr for materialer, der skulle afleveres i lukkeperioden fra 12. marts til 17. maj. Der vil være mulighed for at aflevere disse materialer gebyrfrit fra 18. maj til og med 8. juni. Herefter betales gebyrer som normalt.

Hvis man har reserverede materialer stående til afhentning, har man mulighed for at hente dem til og med 23. maj.

Hvis man vil hjælpe biblioteket til at undgå unødigt arbejde, vil det være en hjælp, hvis man tjekker det man har reserveret og vurderer, om det stadig er aktuelt. Hvis ikke, bedes man slette bestillingen.

Vores tilbud om muligheden for at bestille læseposer til afhentning hos Schreiners Boghandel har været en succes, og tilbuddet bevares efter genåbningen – med afhentning på biblioteket. Ligeledes bevares servicen ”Spørg en bibliotekar”.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.