Annoncer og medlemmer hos Aarup.dk

Mediet Aarup.dk har formelt eksisteret i knap 4 år, og i snart 3½ år har vi bragt artikler om mangt og meget i det gamle Aarup Kommune, også kaldet 5560 Aarup.

Vi laver selv en del opsøgende arbejde, og mange sender os heldigvis også gode, saglige og nyttige indslag, og det betyder, at vi har én artikel (evt. to) næsten hver dag, og på den måde håber vi, at vi kan gøre alt godt og positivt i 5560 Aarup mere synligt og velfungerende.

Men vi er ret få til at lave arbejdet, og vi kan godt bruge flere medlemmer – også aktive.

Medlem
Og man bliver ikke ruineret af at være medlem hos os – det koster 50 kr. for enkeltpersoner og 200 kr. for firmaer og foreninger for et år. Så kontakt os bare, hvis du/I synes, at det er gavnligt at have et medie som vores i vækstbyen Aarup og omegn (Skydebjerg, Kerte, Rørup og Orte/Frøbjerg).

Annoncer
Interesserede kan også få en annonce hos os, og koster 200 kr. pr måned. Den vil så kunne ses enten på vores forside eller på artikelsiden, og dvs., at den er synlig, hver gang nogen læser noget hos os.

Vore annoncer er ikke ret store, men de kan laves således, at man kan klikke på dem, og så popper annoncørens hjemmeside eller face book-side op, så den også kan læses fuldt ud. Prøv at klikke på en af de bestående annoncer og se, hvordan det virker, når vores IT-mand Martin Juhl Nielsen har fabrikeret en annonce.

Kontakt os på:

www.aarup.dk

 

H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.