Aarup-kalender

Hvis du har et arrangement du gerne vil have med i kalenderen, kan du sende informationerne til

okt
29
fre
Koncert: Daniel Jul med band Industrien
okt 29 kl. 20:00 – 21:30

Siden barnsben har Daniel Jul med akustisk guitar og sang optrådt og gennem tiden stået på scener over det meste af landet.

Med debut-EPen Agenda i 2019 blev dørene sparket ind til dansk radio, hvor flere sange bl.a. fik tid i æteren hos de landsdækkende P4 og P5 og kastede fin omtale af sig.

Med tydelige referencer til den håndspillede og traditionelle danske rock/pop med afstikkere til folk-genren, har Daniel Jul formået at skabe et ærligt og nærværende udtryk gennem sine tekster og musik…

Læs mere på www.aarupbio.dk

nov
6
lør
Koncert: INDRA Industrien
nov 6 kl. 20:00 – 21:30

INDRA – en jazz-koncert i særklasse

Den amerikanske sangerinde INDRA Rios-Moore er uden tvivl én af de stærkeste soul-gospel-americana-jazz stemmer, vi har i Danmark.

Med 4 albums i bagagen og to nye album på vej drager INDRA på landevejen i 2021.

Musikalsk er der stærke rødder i den amerikanske musik med kraftig inspiration fra både soul, gospel, blues, R&B, americana, jazz og roots.

INDRA har efterhånden fundet ind til en lyd og et samspil med bandet der er ganske unikt. – Hun er gift med danske Benjamin Trærup, saxofonist i bandet…

Læs mere på www.aarupbio.dk

nov
14
søn
Koncert: Skerryvore Industrien
nov 14 kl. 20:00 – 21:30

Tilbage på den fjerntliggende skotske ø Tiree i 2005 kunne den rå, men moderne kvartet, der dannede Skerryvore, kun have drømt om, at de i løbet af det næste årti ville blive et multi-prisvindende band, der optrådte i over 25 lande verden over.

Tag to brødre, Daniel (Harmonika) og Martin Gillespie (rør, fløjter og harmonika), gennemsyret af den skotske vestkyst ceilidh-tradition på Isle of Tiree, og tilføj vennerne Fraser West (trommer) og Alec Dalglish (guitar og sang), med baggrund i brassbands, jazzbands og rundet af blues, folkemusik og country, og du har udgaven af Skerryvore i 2005…

Læs mere på www.aarupbio.dk

nov
19
fre
Julefrokostkoncert: Johnny Madsen Jam Industrien
nov 19 kl. 21:00 – 22:30

Johnny Madsen Jam har gennem snart 10 år oparbejdet et renommé som et solidt alternativ til den ægte vare.

De spiller mere end 50 koncerter om året over det meste af landet til festivaler, by- og havnefester og både små og store indendørs events. Deres show er, mere end nogensinde, en hyldest til en ægte, vestjysk rockn roller…

Denne koncert indgår i årets julefrokost-arrangement, som vi afholder i samarbejde med Hotel Aarup Kro.

Derfor starter koncerten kl. 21.00.

Julefrokosten på Hotel Aarup Kro starter kl. 18.00 (dørene åbnes kl. 17.30).

Du kan købe billetter til koncert + julefrokost – eller til koncert uden julefrokost.

Læs mere på www.aarupbio.dk

nov
27
lør
Koncert: Kristian Lilholt med band Industrien
nov 27 kl. 20:00 – 21:30

Aldrig før har man kunnet opleve en lignende tværkunstnerisk symbiose af musik, malerier og film. Publikum kommer med på den smukkeste rejse i de skiftende danske årstider, når det veloplagte 8 m/k band spiller de 13 LAND sange i sync med LAND filmene på storskærm – årets 12 måneder samt byens rum.

Man bliver helt nyforelsket i Danmark ved en LAND-koncert. Fornemmelsen for fædrelandet skærpes. Længsler og minder vækkes til live…

Læs mere på www.aarupbio.dk

jan
22
lør
Koncert: Tide Lines Industrien
jan 22 kl. 20:00 – 21:30

Tide Lines – skotsk folk band

Det skotske band – Tide Lines – dukkede op på scenen i sommeren 2016 med sangen Far Side of the World, en dynamisk og iørefaldende kærlighedssang skrevet af forsangeren Robert Robertson.

Arven fra Runrig fornægter sig ikke i bandets musik, der er tydeligt inspireret af de traditionelle toner fra det skotske højland og de skotske øer, men med et ben ligeså solidt plantet i rock og pop.

Bandet udgav i juni 2017 deres debutalbum, Dreams We Never Lost, som ret hurtigt strøg op som nr. 14 på iTunes UKs liste over downloads. I oktober 2018 fulgte de op med en EP, Lets Make Tonight.

Tide Lines består udover Robert Robertson (sang/guitar) af Ross Wilson på keyboards, Alasdair Turner på elguitar og sækkepibe, samt Fergus Munro på trommer.

Bandet fik deres Danmarksdebut på Tønder Festival i 2018, og var på programmet igen i 2019. De har allerede skabt sig et dansk publikum, der snart kan glæde sig til at opleve dem på turnè rundt om i landet, i april-maj 2020, hvor de også gæster Industrien i Aarup.

Vi har valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten kan derfor også købes ganske billigt som en del af pakken med RåstofKoncerter.

Læs mere på www.aarupbio.dk

jan
29
lør
Koncert: Sahra da Silva med band Industrien
jan 29 kl. 20:00 – 21:30

Reserveret Søs 1/2-21

Læs mere på www.aarupbio.dk

feb
4
fre
Koncert: Keld & Hilda Jubilæum Industrien
feb 4 kl. 20:00 – 21:30

Et af Danmarks mest berømte ægtepar Keld & Hilda kan i 2021 fejre et bemærkelsesværdigt 100 års jubilæum. Her er det 60 år siden, at Keld Heick fik sin debut og 40 år siden, at Hilda første gang optrådte offentligt med Keld. Det skal fejres.

Derfor har Keld & Hilda allieret sig med én af Danmarks dygtigste akkompagnatører Mickey Pless (bl.a. kapelmester i Nykøbing F. Revyen) i et vaskeægte 100 års jubilæums program med evergreens og anekdoter…

Læs mere på www.aarupbio.dk

mar
5
lør
Koncert: Oysterband Tour 2022 Industrien
mar 5 kl. 20:00 – 21:30

Oysterband tour 2022 i DK

Oysterband er en moderne folk-baseret britisk gruppe, der spiller levende folk-rock, men ikke traditionel engelsk folkemusik i den forstand, men kærligheden til rødderne skinner dog stadig igennem.

Oysterband har opbygget et stort hengivent publikum i Danmark gennem mange besøg siden starten i 1976. Fuldt fortjent: De rammer dig første gang, du hører dem, og senere glædes du over gensynet…

Læs mere på www.aarupbio.dk

mar
19
lør
Koncert: Bobo Moreno & K K Soulband Industrien
mar 19 kl. 20:00 – 21:30

Reserveret Søs 1/2-21

Læs mere på www.aarupbio.dk

Lukket for kommentarer.