Aarup-kalender

Hvis du har et arrangement du gerne vil have med i kalenderen, kan du sende informationerne til

okt
30
fre
Koncert: Blues Explosion Industrien
okt 30 kl. 20:00 – 21:30

Toppen af dansk blues på én og samme aften.

Feat.: Big Creek Slim, Samantha Smith, Christian Bundgaard

I bandet: Peter Nande, Mikko Peltola, Niels Nello Mogensen

Oplev toppen af dansk blues på én og samme aften.
– 3 x Årets Danske Bluesnavn sammen på scenen.
– 3 forskellige Danish Music Award vindere 2019

Østdanmark møder Vestdanmark møder England og Finland i et musikalsk overflødighedshorn. Her er tale om noget af det bedste inden for Dansk Blues i dag…

Læs mere på www.aarupbio.dk

nov
1
søn
Børn – Familiekoncert: Rumlerim Industrien
nov 1 kl. 14:00 – 15:30

Billetpris 50 kr. pr. barn. Koncerten er gratis for voksne der følges med et barn/børn.

RUMLERIM skriver og spiller elektrisk, rytmisk og solidt groovefunderet originalmusik til og for børn og deres forældre.

Ved SPIL DANSK koncerten spiller Rumlerim egenkomponerede nye sange til børn, om aktuelle emner: Mobning, fest, trafik, venner, gys, eventyr. Altid med mening og dybde og musikalsk håndværk i højsædet.

Børnene inddrages aktivt i koncerten, med både sang og bevægelse….

Læs mere på www.aarupbio.dk

nov
7
lør
Koncert: Everybody Is Talking Industrien
nov 7 kl. 20:00 – 21:30

Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion.

Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse.

I en tid hvor live-musik ofte bliver gjort stort og pompøst, sidder de tre musikere, ligmed Everybodys Talking, plantet solidt midt på scenen, bevæbnet kun med deres stemmer, et par guitarer, nogle fantastiske sange – og mindst lige så fantastiske historier…

Læs mere på www.aarupbio.dk

nov
14
lør
Koncert: Rasmus Walter Solo – UDSOLGT Industrien
nov 14 kl. 20:00 – 21:30

Når Rasmus Walter går på scenen i efteråret 2020 bliver det hans anden solotour rundt i landet.

Rasmus har turneret flittigt de sidste 6 år men oftest med hjælp fra hans faste band i forskellige konstellationer.

Med denne tour søger Walter tilbage til sangene som de er blevet til enten på guitar eller klaver, og giver et indblik i historierne bag hits som: Dybt Vand, Endeløst, På en dag som i dag, Verden i stå, Lost In The Moment og mange flere…

Læs mere på www.aarupbio.dk

nov
20
fre
Koncert: Julefrokostkoncert – Rockmaskinen Industrien
nov 20 kl. 20:00 – 21:30

Rockmaskinen – over 40 år i rockmusikkens tjeneste

Når Rockmaskinen spiller, bliver den klassiske rockn roll-, soul- og bluestradition ikke bare holdt i live…

Den bliver genopfundet!

Rockmaskinen er en spillevende organisme, der tolker de gamle sange, som var de skrevet i går. Der bliver spillet med energi og dynamik på et uhørt højt musikalsk niveau– alt sammen med stor respekt og kærlighed til musikken…

Læs mere på www.aarupbio.dk

jan
24
søn
Koncert: Isam B m. band Industrien
jan 24 kl. 20:00 – 21:30

Isam B – Manden med den fyldige og nuancerige soulstemme turnerer i foråret 2020 og spiller sit anmelderroste dansksprogede debutalbum Institution, samt hits fra sin lange karriere og helt nyt dansk materiale.

Det er 12 år siden, at Isam B udgav sit debutalbum Institution, der bl.a. den smukke fortolkning af H.C. Andersens tekst I Danmark er jeg født.

På touren vil han dykke ned i albummet og genopdage kompositionerne, lyrikken og sangene, når han tager til 13 danske byer og spiller for et siddende publikum. Udover sangene fra Institution vil han udvælge numre fra sin lange karriere – både som solo og fra sin tid med Outlandish – samt præsentere publikum for helt nye sange på dansk.

Institution var Isam Bs første projekt ved siden af Outlandish. Albummet, der drager tydelige inspirationer fra soul og R&B samt fra danske sangskrivere som Kim Larsen og C.V. Jørgensen, fik mange anmelderroser for Isam Bs poetisk forståelse for det danske sprog og for hans fløjlsbløde vokal.

Man kan se frem til en intim koncertoplevelse, hvor han rammer og rører de tilhørende med sine stærke historier om livet og hverdagen.

Han skaber altid sange med store værdier ved at kigge indad og appellere til lytteren gennem hjertet. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og i livet generelt.

For ham handler det om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.

Læs mere på www.aarupbio.dk

mar
20
lør
Koncert: Tide Lines Industrien
mar 20 kl. 20:00 – 21:30

Tide Lines – skotsk folk band

Det skotske band – Tide Lines – dukkede op på scenen i sommeren 2016 med sangen Far Side of the World, en dynamisk og iørefaldende kærlighedssang skrevet af forsangeren Robert Robertson.

Arven fra Runrig fornægter sig ikke i bandets musik, der er tydeligt inspireret af de traditionelle toner fra det skotske højland og de skotske øer, men med et ben ligeså solidt plantet i rock og pop.

Bandet udgav i juni 2017 deres debutalbum, Dreams We Never Lost, som ret hurtigt strøg op som nr. 14 på iTunes UKs liste over downloads. I oktober 2018 fulgte de op med en EP, Lets Make Tonight.

Tide Lines består udover Robert Robertson (sang/guitar) af Ross Wilson på keyboards, Alasdair Turner på elguitar og sækkepibe, samt Fergus Munro på trommer.

Bandet fik deres Danmarksdebut på Tønder Festival i 2018, og var på programmet igen i 2019. De har allerede skabt sig et dansk publikum, der snart kan glæde sig til at opleve dem på turnè rundt om i landet, i april-maj 2020, hvor de også gæster Industrien i Aarup.

Vi har valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten kan derfor også købes ganske billigt som en del af pakken med RåstofKoncerter.

Læs mere på www.aarupbio.dk

Lukket for kommentarer.