Aftale om udfasning vækker jubel hos Frøbjerg Festspil

Den nye ”Aftale om yderligere udfasning af restriktioner mv. fra den 11. juni 2021” er rigtig god læsning for alle de gode kræfter i Frøbjerg Festspil, der skal spille ”Midt om Natten” til august.

– Det er bare vildt godt. Vi har premiere torsdag den 5. august på ”Midt om Natten” og rigtig mange restriktioner og begrænsninger udfases nemlig til 1. august, siger foreningens formand Knud Møller.

Teamet til ”Midt om Natten” er SÅ klar … Foto: Sten Jansdal

Her er de vigtigste nye beslutninger, der kommer til at få indflydelse på afviklingen af de mange forestillinger på Højen:

  • Der vil ikke være længere være krav om afstand og opdeling i sektioner, så nu kan vi fylde tilskuerpladserne.
  • Publikum skal ikke fremvise Coronapas.
  • Publikum skal ikke bære mundbind.
  • Vi kan fylde vores Spisehus – der serverer lækker mad fra Hotel Aarup Kro – når arealkrav og afstandsanbefalinger ophæves.

Det er en meget lettet og glad Knud Møller, der nu kan ånde lettet op.
– Det har været mærkelige, uforudsigelige og trælse tider. Fyldt med usikkerhed, nervøsitet og tvivl.

Coronaen har ændret verdenen på rigtig mange måder. Jeg skal ikke gøre mig klog på alle konsekvenserne. Men jeg tror på, at vi fortsat har et enormt behov for at komme ud, få oplevelser og for at være sammen. Det er sådanne behov, vi håber og tror, at sommerens festspil kan være med til at dække.

– Vi har flere gange udtrykt optimisme omkring sommerens festspil. Nu har vi rigtig meget at have den i, udtaler Knud Møller, der kommer med denne opfordring:

Der er ingen grund til at udsætte køb af billetter på www.frobjerg.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.