Aarup Tennisklub og tennissportens dag (1)

Aarup Tennisklub ligger ved Stadionvej tæt på fodboldstadion, og den disponerer over 3 dejlige kunstgræsbaner.

Medlemmer og baneforhold
Der er knap 60 medlemmer mellem 5 og 73 år, men der er kapacitet til ca. 150 medlemmer, så mange flere medlemmer/spillere er velkomne. Tennis er en fleksibel motionsform, da man ikke behøver at booke banen i en hel sæson, men kan med betalt kontingent, booke banen, når man har tid og lyst. Man kan også bare tage derned og se, om der er en ledig bane, og det er der oftest. I øvrigt kan man spille mere eller mindre intensivt, og alle kan være med uanset alder og form.

Træning
I Aarup Tennisklub er træning inkluderet i kontingentet, og der er ungdomstræning mandag og torsdag. Som noget nyt vil klubben dele træningen op, så begynderne træner kl. 17-18, mens de øvede træner fra kl. 18-19. De to trænere, Christel og Claus, tager så et hold hver sammen med en hjælpetræner.

Seniorerne træner lidt mere fleksibelt, og træningstiderne aftales mellem træner og deltagere. Hvis du gerne vil have træning. Så skriv til træneren på

Play and stay
Dansk Tennis Union introducerede for nogle år siden et koncept med bolde med reduceret fart, 25%, 50% og 75%. Det gør spillet lidt langsommere, og boldene bliver lettere at styre. Det giver længere dueller, og udligner styrkeforholdet mellem spillerne. På den måde kan man bedre spille fx med sine børn. Hvis du har lyst til den form for tennis, så tag bare fat på en træner i klubben. De reducerede bolde kan også købes ved Markussen Sport.

Kontakt
Formand Martin Juhl Nielsen
Tlf. 30100020

www.aaruptennisklub.dk
Facebook: https://www.facebook.com/aarup.tennisklub/

I afsnit 2 om et par dage fortælles der om Tennissportens Dag.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.