Aarup Tennisklub med sæsonstart 2019

Aarup Tennisklub afholdt lørdag den 6. april sin traditionsrige standerhejsning og baneåbning. Vejret var dejligt med 16 grader og høj sol.

Over 20 nuværende og nye medlemmer var der for at se flaget blive hejst og banerne officielt åbnet. Efterfølgende var der mulighed for at spille tennis på tværs af kendte konstellationer i det dejlige vejr.

Træning
Banerne har været i brug i en måneds tid, men med den officielle baneåbning markerer Aarup Tennisklub sæsonstart med blandt andet opstart af træning.
Træningen kommer i år til at foregå mandag og torsdag. Begynder/junior træner kl. 17-18 under ledelse af Christell og Martin, og de øvede bliver trænet af Claus fra 18-19.

Kommende tiltag i Aarup Tennisklub
Aktiviteterne for 2019 er også ved at være på plads. Ud over baneåbning og træning byder 2019 også på Tennisportens Dag den 4. maj, en familieturnering og en seniorturnering.

Generalforsamling
Der blev afholdt generalforsamling umiddelbart før baneåbningen.

Der blev berettet om en generel fremgang i Aarup Tennisklub både på medlemssiden, aktiviteterne og med et pænt regnskab.

Der var ikke nogen ændringer i bestyrelsen, der fortsat består af flg.:
Claus Melander
Henning Ingvertsen
Willy Steen
Bjarne Ådal
Lars Skou Jensen
Martin Juhl Nielsen

Læs formandens beretning her: Aarup Tennisklub – Formandens beretning

Tennisportens dag
Den 4. maj er Aarup Tennisklub en del af et landsdækkende arrangement, der hedder Tennissportens Dag. Det er en mulighed for at komme ud og prøve tennis og møde nye spillere.
Mere information vil komme her på mediet Aarup.dk senere.

Vil du vide mere om Aarup Tennisklub, medlemskab eller træning, kan du følge Aarup Tennisklub på facebook, læse på hjemmesiden eller kontakte Martin Juhl Nielsen på .

 

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.