Aarup Tennisklub (3)

Familietennis
Lejla og Rasmus Dyrehauge kommer i tennisklubben sammen med deres to drenge, David og Noah, der er 10 og 11 år. De er alle meget begejstrede for at komme i klubben, og den nye og store interesse betyder op til fire gange træning om ugen – og for hele familien.

Lejla fastslår, at det er en absolut god måde at være sammen på, og at det er kvalitetstid. Og samtidig kan alle spille helt i deres eget tempo, så ingen behøver at føle sig udenfor eller at føle sig som ”taber” eller ”mislykket”.

Og hun fortsætter: ” I første gang vil vi bare spille, have det sjovt og skaffe os god motion, og så må vi se, om vi engang vil være med i en turnering”.

Lejla mener også, at tennis fint kan kombineres med en anden sportsgren, der er fx mange der spiller både badminton og tennis – eller måske vælger de en helt anden kombination.

Formanden Martin Juhl Nielsen nævner endelig også muligheden for at fx fodboldspillere kan spille tennis om sommeren, så de bedre kan holde formen ved lige, inden det igen går løs med den større bold

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.