Aarup Strikkecafé

Aarup Strikkecafé mødes i bibliotekssalen hver 14. dag fra kl. 19.00. Der er godt og flot fremmøde, og humøret er højt.

Der er hygge og højt humør til møderne il Aarup StrikkeCafë

Der er hygge og højt humør til møderne il Aarup StrikkeCafë

Trods navnet er der ingen servering, og alle er velkomne. Og alle skal forstås ganske bogstaveligt, idet mænd også gerne må komme. Men der har vist endnu ikke været nogen af det stærke – eller er det i virkeligheden det svage køn, siden de ikke tør møde frem?

Fagligheden?
Aarup.dk ville gerne vide, om der kræves bestemte færdigheder. Men det blev på det bestemte afvist af de fremmødte. Man skal blot møde op og hygge sig. Det betyder dog ikke, at man ikke må udvikle sig, og Birgitte Osmark, der både er deltager og samtidig er ansat på biblioteket, vil gerne fremskaffe relevant litteratur.
Og det kan jo heller ikke undgås, at gode ideer kan “smitte”. Men hygge går absolut forud for faglighed i denne serveringsfri café, hvor de primære aktiviteter er strikning og hækling.

Næste sæson
Strikke- og hyggeaktiviteterne den 28./4. var de sidste i dette “studiehalvår”. Men næste “pensumfri semester” starter en gang i september, og det vil blive bekendtgjort ved opslag på Industrien til september.
Opdatering 13. maj:Efter artiklen blev udgivet har deltagerne i StrikkeCaféen besluttet at springe sommerpausen over og fortsætte møderne. Ved denne opdatering er næste gang derfor tirsdag d. 26. maj kl. 19.00
Opdatering den 13. april 2017:
Aarup Strikkecafé har nu ændret mødetiden, så der strikkes på tirsdage i ulige uger, og det foregår fra kl. 19.
Tidligere mødtes damerne (M/K) i bibliotekssalens krimiafdeling, men det er nu ændret, så aktiviteterne foregår nede imellem kunstværkerne i Galleriet. Det må formodes, at de flotte kunstværker inspirerer bedre end Agathe Christies mordgåder.

Forening?
Aarup.dk har tidligere skrevet om de ca. 8 foreninger på Industrien. Men denne særlige café uden servering skal absolut ikke være en forening, forsikrer de fremmødte.
Der er ingen medlemskort og ingen indmelding – man møder bare op, meddeler de strikkebegejstrede. Helt med vilje er der ikke mere struktur på tingene. Så de deltagende strikkeentusiaster føler sig i denne sammenhæng bevidst højt hævet over foreningsdannelse. Og bedømt efter det særdeles gode humør fungerer det glimrende uden.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.