Aarup Stenovns Pizza, Bredgade 22

Det nye pizzeria åbnede på adressen Bredgade for nylig, og det ejes og drives af Agid Ibrahim.

Tilbud
Han bruger en ægte italiensk stenovn, der udelukkende opvarmes med brænde. Ejeren har et omfattende katalog med mange slags pizza, og nogle af dem har lokale navne, fx Aarup, Hårby, Gelsted, Vissenbjerg, Harndrup, Ejby og Odense. Desuden har han mange andre retter og tilbud i brochuren.

Rene råvarer
Han lægger vægt på kun at bruge helt rene råvarer og ikke kunstige smagsforstærkere, og indholdet er olie, vand, sukker, salt, overvejende sort mel i maden plus det særlige tilbehør.

Ejeren
Det er som nævnt Agid Ibrahim, der ejer virksomheden, og han er født i Syrien, men tilhørte det kurdiske mindretal, så ud over et fint tilegnet dansk taler han også arabisk og kurdisk, selvom hans modersmål (kurdisk) var forbudt af magthaverne i Syrien.

Udviklingsmuligheder
Han har gjort meget ud at lære dansk, og gennem otte år i Danmark har han lært pizzabagerfaget i Ejby, Munkeby og Ringe. Og nu vil han altså være selvstændig, og der er foreløbig fire mand i arbejde på adr. Bredgade 22, og Agid Ibrahim sætter en ære i at klare sig selv og i at skabe arbejdspladser. Han vil frem her i verden og gøre noget til gavn for andre.

Og så har han selvfølgelig spottet, at Aarup er en by med vækst og gode udviklingsmuligheder, derfor etablerede han sin virksomhed her.

Kontakt
Aarup Stenovns Pizza, Bredgade 22, 5560 Aarup
Tlf. 61611261 eller 30711271
Web: www.stenovnaarup.dk
Mail:

Skrevet af H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.