Aarup Sports- & Kulturdage 2014 starter med en koncert

De kommende Aarup Sports- & Kulturdage 2014 i uge 35 starter med et brag!

Billede fra koncerten med Nordfyns efterskole til Aarup By Marked 31. maj

Billede fra koncerten med Nordfyns efterskole til Aarup By Marked 31. maj

Sports- & Kulturdagene åbner nemlig med en gratis koncert på den nye plads ved Vestergade overfor Kulturhuset Industrien! Og det er en nyhed på to fronter!

Først og fremmest bliver det det første deciderede koncertarrangement på den nye plads! ”Vi er rigtig glade for at tage den nye udendørsscene på pladsen ved Vestergade i brug til koncerter,” siger Johan Rosenring fra Sports- & Kulturdagenes arrangørgruppe, ”og vi håber, at rigtig mange borgere i Aarup og opland vil støtte op om arrangementet. Vi synes, at det er spændende, at Aarup har sådan en plads med muligheder for den slags aktiviteter – og vi synes, at det er synd, hvis ikke vi bruger de fysiske muligheder som pladsen rummer til noget, og vi finder, at disse sports- og kulturdage er en rigtig god anledning!”

Den anden nyhed er, at koncerten arrangeres af to parter, der ikke har prøvet at arbejde sammen før: Kulturelt Samråd, der arrangerer koncerterne på Industrien – og ”Humlehytten”, der ligger på hjørnet lige ved siden af pladsen. ”Vi synes, at det er dejligt at vores initiativ med sports- & kulturdagene kan føre til, at foreningsliv og forretningsliv samarbejder i nye kombinationer”, siger Johan Rosenring, ”det er en måde for byen at samle og blande sine ressourcer!” Og han fortsætter: ”Det kan føre til nogle spændende aktiviteter, der umiddelbart er inspirerende og samlende for byens borgere. Det er godt for Aarups udvikling og liv – og det kan være med til at sætte Aarup mere på landkortet!”  ”Og så vil jeg i øvrigt gerne sige”, slutter Johan Rosenring, ”til alle, der endnu ikke har en aktivitet med i Aarup Sports- & Kulturuge 2014 – hvad enten I er en forening, en klub, en Initiativgruppe, en virksomhed, en interesseorganisation eller en butik – I kan stadig nå at være med og gøre jer mere synlige i Aarup – og få jeres aktivitet, hvis den foregår i uge 35, med i programmet. Man skal bare kontakte mig på med oplysninger om sit initiativ!”

Hvem, der skal spille koncert, offentliggør arrangørerne, Kulturelt Samråd og ”Humlehytten”, senere, men den gratis åbningskoncert er om aftenen mandag d. 25. august!

2014-07-24_53d0ba1e11753_AarupSportsKulturdage2014Logomedtekst1-lille80dpi.jpg

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.