Aarup mangler 18% endnu – status på fjernvarme i 5560

Den 25. januar er status på tilmeldinger til fjernvarme i hele området på 48%, mens Aarup ligger på 42%. Dermed er Aarup steget med 6% i den sidste uge. Skydebjerg er helt oppe på 69% og dermed over de 60%, men jo flere der tilmelder sig, jo bedre. 

Se tilslutningsgraden for dit delområde på kortet

Lokalkontorerne har åbent igen, så kig gerne forbi, hvis du har spørgsmål. I Aarup har lokalkontoret på Bredgade 91 åbent:

  • Tirsdag den 25. januar kl. 13-17
  • Torsdag den 3. februar kl. 13-17
  • Tirsdag den 8. februar kl. 13-17

Ofte stillede spørgsmål
Nogle spørgsmål hører Assens Fjernvarme oftere end andre. Her kan du læse deres svar på nogle af dem, de hører mest.
Teksten er tager fra deres hjemmeside, hvor der kan findes flere svar på ofte stillede spørgsmål.

  • Alle enfamiliehuse får tryghedsordning med i aftalen, hvis de tilmelder sig inden 1. marts 2022. Tryghedsordningen træder i kraft efter 1. marts i alle områder med mere end 60% tilmeldte – selvfølgelig kun hvis den samlede tilslutning også er nået 60%, så projektet bliver en realitet.
  • Først når vi begynder at grave i dit område, skal du tage stilling til, om du vil benytte vores lejeordning eller lade din egen VVS’er stå for den indvendige ombygning.
  • Du har med andre ord tryghedsordningen, uanset om du senere vælger vores lejeordning eller ej. De to ordninger har faktisk slet ikke noget med hinanden at gøre – tryghedsordningen gælder i perioden, indtil vi når frem med fjernvarme, mens lejeordningen gælder, når vi har lagt fjernvarme ind i dit hus.
  • Du må gerne tilslutte dig nu til rabatprisen uden at bruge fjernvarme fra start. MEN tilslutning til rabatpris forudsætter, at du fra start bidrager til fællesskabet ved betaling af varmeregningens faste bidrag, som går til fx afskrivninger på transmissionsledningen, hovedledningen i din vej og stikledningen ind til dit hus. Derfor skal du senest 3 måneder efter tilslutningen, begynde at betale de faste bidrag, som årligt er på 26,26 kr. pr. m² (inkl. områdetillægget) og 59 kr. pr. måler. Alternativt skal du vente med tilslutning til behovet for fjernvarme opstår, og på det tidspunkt tilslutte dig til normalprisen.

Læs hele pressemeddelelsen fra Assens Fjernvarme her: https://www.assensfjernvarme.dk/nyheder/status-paa-tilmeldinger-48-tilslutning/ 

og tilmeld dig her: https://www.assensfjernvarme.dk/aarup-og-landsbyer/pris-og-tilmelding/vores-tilbud-til-dig//

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.