Aarup Lokalråd med ny bosætningskampagne

Det meget aktive lokalråd er igen på banen med en bosætningskampagne, og flere elementer inddrages for at synliggøre fordelene ved at slå sig ned i Aarup.

For det første er det 40% billigere at slå sig ned i Aarup sammenlignet med en tilsvarende bolig i Odense eller Middelfart, og lokalrådet påviser det ved at fremvise en boligmulighed i Kirkegade.

Andre fordele er, at man inden for én time kan nå hele 413.500 arbejdspladser fra Aarup mod kun ca. det halve antal fra Assens eller Odense, og samtidig er der mange gode trafiklinjer gennem eller tæt på byen. Det er bl.a. toget med timedrift og desuden flere buslinjer. Og samtidig er der kun få minutter op til både hovedvej og motorvej.

For at kunne rumme mange tilflyttere gør lokalrådet ikke kun opmærksom på den bestående boligmasse, men også på det forhold, at hele 350 nye boliger kan placeres på det nye planområde i Aarup Syd – beliggende i en bue fra trekanten ud mod Ørsbjerg og over mod byens sydøstlige hjørne.

Byen har også meget andet at byde på, og det fremgår bl.a. af lokalrådets facebookside: Flyt til Aarup eller ved at kigge på www.aarup.dk/flyttilaarup .

I øvrigt kan man trygt skrive en mail til – lokalrådet modtager nemlig også gerne nye ideer – ingen har jo monopol på hele sandheden, og rådet repræsenterer befolkningen.

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.