Aarup Fysioterapi & Træningscenter juli 2021 (1)

Under corona-nedlukningen var der længe lukket i træningscenteret, men senere kunne man træne med henvisning fra lægehuset.

Åbent igen
Nu er det igen sådan, at alle kan træne i centeret, og man kan fra juni i år komme til både behandling og helt normal træning i salen – dog ikke hvis man har symptomer.

Træningsholdene
Alle træningsholdene kører også ganske normalt igen inden døre, men der har faktisk været et udendørs træningshold fra påske og 8 uger frem.

For deltagerne var det en succes, og ideen kan tages op igen, både hvis et antal ønsker det, og hvis der kommer en ny nedlukning.

Holdene har bl.a. været flg.:

GLAD: for hofte og knæ

Om kort kommer der igen ”GLAD ryg” og et sklerose-hold samt forskellige blandede hold i motionscenteret med individuelle programmer. Her kan der være tale om vederlagsfrie hold pga. særlig henvisning fra lægen.

Andre hold er fysio-pilates og fra uge 33 er fysio-flow. Desuden kommer der igen i motionscenterregi ”puls og styrke”, ”ryghold”, ”funktionel senior”. Priserne kan oplyses ved henvendelse til kontoret – tlf. 64432214 eller mail:

Nye planer er bl.a. balance- og styrketræning. Der kommer også et hold for ”Fortsætter GLAD”, og det vil blive for folk, der tidligere har været med på GLAD.

Læs mere på www.aarupfysioterapi.dk

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.