Aarup Fysioterapi og Træningscenter juli 2021 (3)

 

Andreas Vestergaard Andersen har specielt fokus på knæ, ankler, holdtræning, idrætsskader og genoptræning.

Andreas Vestergaard Andersen har specielt fokus på knæ, ankler, holdtræning, idrætsskader og genoptræning.

Andreas Vestergaard Andersen
Andreas (f. 1987) er en ret ny medarbejder i fysioterapien i Aarup. Han har erfaring fra andre fag og er først færdiguddannet som fysioterapeut i 2021.

Selvom han møder op med en helt ny uddannelse, er han klar over, at man hele tiden skal øge sin viden for at gøre det så godt som muligt over for patienterne. Derfor starter han nu snart på en suppleringsuddannelse inden for behandling af ryg- og lændeproblemer.

Han er en erfaren sportsmand inden for både fodbold og flere andre sportsgrene, og derfor har han bl.a. fokus på knæ, ankler, holdtræning, idrætsskader og genoptræning.

Jesper Damgaard
Jesper Damgaard (f. 1967) er ejer af firmaet, og han er uddannet fysioterapeut i 1996.

Han har suppleringsuddannelser som Mc Kenzie-terapeut, inden for rygbehandling, osteopatiske teknikker, dvs. bevægelse og manipulation af leddene.

Jesper Damgaard

Jesper Damgaard

Ud over det er han meget fokuseret på nakke, skulder, ryg, bækken, hofte, knæ, ankel, bindevævstræning, træning med bold og behandling af piskesmæld.

Andre ansatte:

Maja Lang Kuhlmann – uddannet fysioterapeut – arbejder med mange problemstillinger – bl.a. fysioflow. Maja har været ansat i ca. 4 år.

Bettina Urban Larsen er uddannet kontorassistent – arbejder i receptionen med sekretærarbejde

Generelt om fysioterapeuterne:
De har alle en bred almen viden som fysioterapeuter og er fuldt uddannede inden for faget. De fremhævede områder er særlige interesse- eller fokusområder, for man kan jo ikke specialisere sig i alt.

Feriebemanding
Nogle af de ansatte holder ferie hen over sommeren, men der vil altid være en nødbemanding til stede for uopsættelige skader.

Læs mere på www.aarupfysioterapi.dk

Kontakt:
Tlf. 6443214 – mail

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.