Aarup Fritidscenter 30 år 1. februar 2020

Merete og Hans har i mange år været en fsat del af Aarup Fritidscenter- Foto:MJ

Merete og Hans har i mange år været en fast del af Aarup Fritidscenter- Foto:MJ

Når vi runder 1. februar, har Aarup Fritidscenter været i brug i 30 år.

Hans Nielsen er halinspektør på stedet og har været det i 29 år, idet han blev ansat den 1. januar 1991. I starten skulle han både gøre rent og passe cafeteria, men senere kom der anden arbejdskraft til disse opgaver. I dag er der ansat to rengøringsassistenter, og cafeteriet er forpagtet ud. Han er i princippet altid til stede.

I starten lige efter 1991 startede sæsonen ca. 1./9. og den sluttede 1. april. I dag varer den fra ca. 10. august, og slutter 30. juni.

Brugerne
Skolen bruger hallerne hele året rundt, og det gælder alle aldersklasser. Lærerne låser sig selv ind. Ud over det er hallerne åbne fra kl. 15.30.

Alle lokaler er fuldt ud booket, og det drejer sig om fodbold, håndbold, badminton og gymnastik. Normalt er der altid ro og orden på stedet.

Ungdomsklubben ”Hovsa” bor også i komplekset, og der er åbent mandage og onsdage om aftenen. ”Sport og Fitness” har åbent 365 dage om året – det ligger lige ved parkeringspladsen.

”Café Aftersport” er forpagtet ud til Heidi Rasmussen.

Hallerne fremstår overalt særdeles pæne og velholdte, og både hal 1 og 2 har nye gulve. Samtidig er der solceller på taget – det giver tilskud til elforbruget.

Kontakt:
Tlf. 64433555 –

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.