Aarup.dk og Folkebladet samarbejder

aarupdk_logo_headerAarup.dk blev stiftet for kun 1 år siden, og den første lange periode gik med mange formaliteter, inden siden www.aarup.dk var klar til at gå i æteren med artikler, nyhedskalender og annoncer.
Aarup.dk dækker kun det gamle Aarup Kommune, altså postnummer 5560 Aarup.

Folkebladet, der tidligere hed Aarup og Omegns Folkeblad, bliver 95 år her i januar, og Aarup.dk ønsker til lykke med det. Det er jo lidt af en bedrift at blive så gammel og være i fuld vigør alligevel.

Folkebladet_blå_CS3-1Tænk bare på, at Aarup og Omegns Folkeblad udkom få måneder før “påskekrisen” i 1920, lige før Sønderjylland vendte tilbage til Danmark – og på den tid, hvor fx Middelfart Venstreblad smed de sidste gotiske blytyper ud for helt at gå over til den skrift, som vi kender i dag.
Folkebladet dækker et noget større område end Aarup.dk, idet bladet udsendes til hele Assens Kommune og flere tilgrænsende områder, fx Gelsted m.fl.

På billedet ses Claus Jacobsen fra Folkebladet sammen med Henrich Svendsen og Hans Walmar fra Aarup.dk.

På billedet ses Claus Jacobsen fra Folkebladet sammen med Henrich Svendsen og Hans Walmar fra Aarup.dk. Foto:MJ

Der har fra starten været god kontakt mellem Aarup.dk og Folkebladet, og det har nu ført til et tættere samarbejde mellem to ligeværdige parter, den 1årige Aarup.dk og det 95årige Folkebladet. Samarbejder betyder mere konkret, at de to medier annoncerer gensidigt hos hinanden, og at medierne kan bruge oplysninger fra hinanden efter nærmere aftalte retningslinjer. Billeder kan ligeledes udveksles – altsammen fordi begge parter ønsker at fremme livet i lokalområdet bedst muligt.

Der vil hele tiden foregå drøftelser mellem parterne for at få mest muligt ud af et makkerskab til gensidig gavn, men det skal pointeres, at hvert medie er helt uafhængigt – økonomisk og organisatorisk.

Hans Walmar

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.