Aarup BK – Marstal: 3–8

Hvis nogle af tilskuerne til Fynsserie-holdets søndagskamp mod Marstal-Rise havde troet, at de lokale helte havde overvundet chokket efter 2 x 8 indkasserede mål i de to kampe i Odense, så fik de en slem skuffelse på hjemmebanen i Aarup.

Godt nok kom Aarup BK foran allerede efter 2 minutter ved Rasmus West, men det sænkede på ingen måde ”Marstal-skonnerten”, tværtimod, for allerede 15 minutter senere stod der 1 – 3, bl.a. efter to grove fadæser i Brende Å-dalens forsvarsbastioner.

Selvom Simon West fik reduceret til 2-3, så kunne udeholdet let komme på 2 – 5 efter 40 minutter, men den normalt solide stopper Jack Nielsen fik dog reduceret til 3—5 på straffespark lige før tepausen.

1. halvleg

Efter pausen dominerede Marstal-spillerne klart – og især efter at stopperen Jack Nielsen måtte forlade banen med en skade.

Skipperbyens sønner kunne derfor let øge til slutresultatet 3 – 8.

Kampens profiler: Marstals driftssikre midtbane og bedre sammenspil gennem 90 minutter

Uheldige episoder:
Flere store forsvarsfadæser hos de røde – og stort overset frispark, da Aarups ellers solide målmand blev væltet ureglementeret med bolden sikkert i favnen, men dommeren lod udeholdet trille bolden i mål – og godkendte det.

Konklusion: Særdeles fortjent sejr til udeholdet

Næste kamp: Lokalopgøret ude mod SSV Højfyn onsdag den 11. september, se foromtalen fra 6. sept. på www.aarup.dk

Næste hjemmekamp: Mod Kerteminde lørdag den 14. september kl. 15.00

Værd at overveje:
Hvordan kan man få sat en stoprist i målrusen ved Brende Å efter den ellers så fine turneringsstart?