Aarup BK inviterer til Håndboldens Dag

Lørdag den 5. januar 2019 kommer Aarup Fritidscenter og resten af Danmark til at syde af håndbold, når der for første gang afholdes den fælles åbent-hus-dag Håndboldens Dag.

Skyd 2019 ind med en sjov og aktiv dag for hele familien lørdag den 5. januar, hvor håndboldklubber over hele landet inviterer til Håndboldens Dag. Aarup BK er også med på den nationale åbent-hus-dag, så kom forbi Aarup Fritidscenter, så garanterer vi for store smil og sved på panden.

På Håndboldens Dag kan du blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde som for eksempel en helt ny gul bold.

Dagen starter kl. 10:00 og her vil der blandt andet være: Fælles morgenkaffe, Boldlege med VM-Tema for alle aldre, Håndboldfitness, Five-a-side Håndbold (et nyt koncept), og meget mere. Til sidst sluttes der af med Nytårstaffel kl. 13:00.

”Vi er med som arrangører af Håndboldens Dag, fordi vi gerne vil være med til at promovere sporten og klubben og vise, at håndbold er andet og meget mere end den håndbold, vi kender fra fjernsynet. Jeg håber, at vi kan nå ud til både nuværende og tidligere håndboldspillere, men også alle dem, der ikke har prøvet at spille håndbold før, så de også kan få en fornemmelse af den sjove og sociale sport, håndbold er. Derfor håber vi at se både nye og kendte ansigter i hallen den 5. januar – alle er velkomne,” fortæller Bjarne Petersen, formand i Aarup BK.

Håndbold i hele januar
Håndboldens Dag ligger lige op til VM for herrer på hjemmebane i Danmark fra den 10. januar. Derfor vil der blandt andet være VM-plakater til børn og barnlige sjæle, ligesom du kan være med i lodtrækningen om billetter til VM-finalen i herrehåndbold, hvis du deltager i en fotokonkurrence på dagen.

Håndboldens Dag er et nyt initiativ under ’Bevæg dig for livet – Håndbold’ i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DIF, DGI og med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden. Håndboldens Dag afholdes for første gang den 5. januar 2019, og tanken med dagen er, at så mange som muligt skal have mulighed for at prøve kræfter med håndbold i hyggelige og uformelle rammer, hvor både store og små kan være med.

Læs mere om Håndboldens Dag og se et kort over samtlige deltagende klubber på www.bevægdigforlivet.dk/håndboldensdag.

Følg også arrangementet på Facebook: www.facebook.com/aarupbkhaandball

For yderligere information kontakt:
Klubbens kontaktperson: Bjarne Petersen Telefonnummer: 61 62 62 65 E-mailadresse:

Læs mere om Håndboldens Dag: www.bevægdigforlivet.dk/håndboldensdag

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.