Aarup Bio (4)

I de tre forudgående afsnit har vi fortalt om årsmødet 2021, om teknikken og om filmudvalget, og her vil vi berette om de øvrige funktioner i biografen.

”Bikspasserne” eller driftsgruppen
I en biograf skal der selvfølgelig også sælges billetter og drives kiosk med slik og sodavand. Der er i alt ca. 38 personer med en eller anden funktion i biografen, og af dem medvirker de 24 som ”bikspassere”. Via et online-system kan man selv skrive sig på til at tage en vagt, og de mennesker, der tager vagter, kan selvfølgelig også se aftenens film. De har i øvrigt også en lidt mere højtidelig titel, idet ordet ”driftsgruppen” også anvendes.

Der kan dog trods det pæne antal aktive medarbejdere på ca. 38 til tider være problemer med at udfylde vagtplanerne. Biografen vil selvfølgelig gerne have flere frivillige men der er pt en udfordring med, at der ikke kan uddeles ret mange nøgler, for dem skal der være meget streng kontrol med af indlysende årsager – bl.a. hensynet til alarmsystemet. Og alle ved jo, at f—en er løs, hvis en nøgle forsvinder.

Efterlysning
Aarup Bio mangler dog altid aktive medarbejdere, og lige p.t. kan man godt bruge et par medarbejdere til flg. funktioner:

En til Facebook og én til PowerPoint – hvis du er interesseret, så ligger der også en personlig kompetenceudvikling i det.

Bliv medlem
Hvis du vil være medlem i Aarup Bio, så koster det kun 100 kr. om året. Læs mere på www.aarupbio.dk

Læs også om biografens plan for genstarten den 5. august – den omtales snart her på mediet.

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.