Aarup Bio (3)

Aarup Bio drives som tidligere nævnt som en foreningsbiograf med godt 100 medlemmer, og de vælger en bestyrelse på 5 medlemmer. Den har så det overordnede ansvar for driften.

Filmudvalget
Filmudvalget bestemmer suverænt, hvilke film, der vises og hvornår. Det har pt. to faste medlemmer, og formanden er også med som sparringspartner. De to medlemmer er p.t. Kirsten Rau og Kirsten Tandrup. De er flere gange om året med til lukkede visninger af kommende film – filmtræf – så de får et kvalificeret bedømmelsesgrundlag.

Disse visninger foregår egentlig som et supermarked over flere dage, og her kan biografens udvalgte så vælge suverænt på alle hylder, hvad de mener vil gøre sig i netop Aarup Bio.

Når filmene ”sættes til salg” på disse filmtræf, kan de i princippet have ”ligget på lager” i længere tid indtil filmudlejernes marketingsfolk har fundet det fordelagtigt at filmen får premiere.

Aarup Bio repræsenteres lige p.t. af Kirsten Rau og Kirsten Tandrup, og Henrich har også som formand været med i en årrække.

Disse mennesker har dog frihed under ansvar ifølge det gode gamle lutherske princip, idet de selvfølgelig skal sørge for, at der kommer et bredt udvalg af mange filmtyper, så alle interesser tilgodeses.

Når der udsendes nyhedsbreve – især om kommende film, har det hidtil været den nu afgåede formand, Henrich Svendsen, der har stået for denne markedsføring.

Læs mere om biografen eller tilmeld dig nyhedsbrevet på www.aarupbio.dk

Et eller flere nye afsnit om Aarup Bio følger i nærmeste fremtid.

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.