Årsprogram for 2023 kan nu offentliggøres

Nyhedsbrev fra Industriens Foredragsforening:

Onsdag 22. februar, kl. 19 i biografsalen
Per H. Hansen
Forsvarets Efterretningstjeneste 1945-1970

Dette er den spændende fortælling om, hvordan man efter befrielsen begyndte at genopbygge de militære efterretningstjenester, som kom til at spille en vanvittig stor rolle under den kolde krig. Som frontlinjestat med fjenden helt tæt på var det vigtigt for Danmark hurtigt at kunne reagere på et muligt angreb fra Øst.

Onsdag 22. mart, kl. 19 i biografsalen
Casper Sylvest
Demokratiske krisetegn i Storbritannien med særlig vægt på tiden efter 2015

Britisk politik har været præget af kaos og kriser siden folkeafstemningen om EU-medlemskab i 2016. Men er de politiske kriser også tegn på demokratiets krise? Det er nok for meget sagt, men nogle tendenser er bekymrende, bl.a. kollisionen mellem forskellige demokratiforståelser, en udbredt politisk apati og en række konstitutionelle spørgsmål om autoritet og national selvbestemmelse, der udfordrer den britiske union.

Onsdag 19. april, kl. 19 i biografsalen
Christian Foged
Gadens gøglere og festoriginaler

En beretning om de gamle gøglere og omrejsende musikanter. Gennem sang, musik og fortælling beretter Christian Foged om typer som Rottekongen Cibrino, Kristian Klapøre, Visekællingen, Perletand og andre festoriginaler. Gennem musikken og fortællingerne bliver vi samtidig klogere på livet på strøget i 70’erne.

 

Onsdag 13. september, kl. 19 i biografsalen
Karina Jensen
Pigen i trøjen

Karina Jensen fortæller om sine sammenlagte 14 år i Forsvaret, og om hvordan livet kan forme sig efter mange forskellige omstændigheders gang.

Karina Jensen har været udsendt fire gange til henholdsvis Kosovo, Libanon, Afghanistan og Irak.

Hun kommer med sine historier ind på følelserne omkring det at være væk hjemme fra, at se sine soldaterkammerater få PSTD og om at leve et helt andet liv end sin omgangskreds.

Onsdag 11. oktober, kl. 19 i biografsalen
Frøbjerg Koret og Vagn Madsen
En aften på sangens vinger krydret med historier fra Frøbjerg Festspil

Frøbjerg Koret vil give prøver på sit brede repertoire, som  inkluderer flere fællessange.

Ind i mellem sangene vil Frøbjerg Festspils ”Grand Old Man”, Vagn Madsen fortælle historier fra festspillets snart 40 år lange historie og anekdoter om det store persongalleri, han har mødt.

Onsdag 8. november, kl. 19 i biografsalen
Inga Kofoed Andersen
Fotosafari og maraton i Afrika

Som den eneste kvinde i verden har Inga Kofoed Andersen løbet BIG FIVE MARATHON i Sydafrika seks gange. Det udfordrende maratonløb foregår i et reservat blandt vilde dyr, hvor bevæbnede vagter passer godt på motionsløberne, der kommer fra hele verden.

Onsdag 29. november, kl. 19 i biografsalen
Elisabeth Støvring Fogh
Jul på gården

Vi tager en tur tilbage i tiden omkring 60’erne og en smule af 50’erne til en større gård og følger juleforberedelserne.

Billetpris og kontingent
Trods buldrende inflation er billetprisen uændret 60 kroner for medlemmer af Industriens Foredragsforening og 80 kroner, for ikke-medlemmer.
Kontingentet er på uændret 50 kroner.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.