Årets gang på Frøbjerg

Bent Bryde Andersen, der er en af de faste søjler i Frøbjerg Festspil, aflagde beretning vedrørende sommerspillet 2016, hvor Den eneste Ene havde været en stor succes bl.a. pga. tørvejr alle dage, og desuden havde Fyens Stiftstidende i sin begejstring og eufori tildelt hele 5 stjerner.

Der havde også været godt salg i spisehuset, og det forstår man godt, når man har prøvet menuen fra de 2 mesterkokke Jette Egedal og Inga Jørgensen, der også vil begejstre det spisende publikum i august 2017. Læs mere i en selvstændig artikel om nogle dage.

Der var i 2016 hele 368 frivillige, og dem bliver der brug for igen i 2017, hvor der diverteres med Sommer i Tyrol, og hvor der skal bygges et helt bjerg af bl.a. stilladser.

Billetsalget er startet for længst, og der kan til stadighed købes billetter på www.frobjerg.dk . Der er allerede nu solgt over 2.000, og det er lidt bedre end sidste år.

Til sommerens forestilling er alle roller besat, og det betyder 50 på scenen og 12 i orkesteret, og bl.a. medvirker 2 nye koreografer – se mere om dem på hjemmesiden. Der er også kommet en ny skrædder til bjerget, Alice Jensen Hess.

Carsten Friis. Pressefoto

Efterlysning
Selv om meget er på skinner inden forestillingen i august, så kan folkene på Frøbjerg godt bruge mere tøj fra 1800-tallet, selvom noget er for hånde, og det drejer sig bl.a. om habitter, skjorter og kjoler.

Nyt
Instruktøren Carsten Friis har fået sin ansættelse forlænget til foreløbig 2020

Sommerspillet 2018 bliver Saturday Night Fever

Knud Møller har afløst Elisabeth Spangsbøg som ny formand for hovedbestyrelsen – mere herom i en selvstændig artikel om nogle dage.

H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.