Aalsbogaard Lystfiskersøer

Aalsbogaard 1Aalsbogaard Lystfiskersøer ligger på adr. St. Landevej 123-125, 5560 Aarup, og disse søer dækker et areal på ca. 13 ha.
Der er åbent hele året, undtagen når der er is på vandet.
Der kan købes adgangskort og betales på timebasis – fx koster 3 timer 100 kr. og børn under 10 år i følge med en voksen lystfisker halv pris.
Der er flere slags fisk i vandet, og mange af dem slog i vandet, mens aarup.dk var på besøg.
Mens vi var der, passede Lene Støve butikken, og vi fik at vide, at der blandt andet kan fanges regnbueørred, guldørred, ål, karper og bækørred samt kildeørred.
Og der sættes nye fisk ud i takt med, at der fanges – og som regel mindst en gang pr. uge. Hun oplyste også, at vandet kontrolleres ofte
 af hensyn til fiskenes trivsel.
 
Aalsbogaard 3Ved kiosken kan man leje fiskegrej, og man kan også købe øl, vand, kaffe og toasts. Der er for det meste betjening i hele åbningstiden
fra solopgang til solnedgang.
Man kan også leje lokaler til fester af alle slags.
 
Under opholdet talte vi med tre lystfiskere, Timmi, Peter og Peder. De mener samstemmende, at det er en fint sted og meget velplejet sted at komme. Og de oplyste også, at man fanger mest i de kolde måneder – også i frostvejr, bare vandet ikke er bundet af is.
De havde netop fanget en pæn ørred på et par kilo, da vi var der, og den skulle enten røges eller puttes i ovnen, fortalte Peder. Men der skulle også gerne lidt god hvidvin til, lød det fra de tre lystfiskere.
 
Aalsbogaard 2Læs mere på www.aalsbogaard.dk
 
H.W.
 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.