Åbent hus på Kulturhuset Industrien

Biblioteket i AarupEfter nedsat aktivitet i hele coronaperioden, giver Kulturhuset Industrien den gas søndag d. 12. september med et omfattende åbent hus arrangement for alle aldersklasser.

Galleriforeningen er flyttet ud på parkeringspladsen bag Industrien og inviterer alle skolebørn til ”maledag” mellem kl. 12 og 17. Der er indkøbt lærreder, pensler og maling. Til at hjælpe er der hyret professionelle billedkunstnere. Billederne udstilles efterfølgende på Industrien.

I biblioteket sælges der ud af kasserede materialer til favorable priser i tidsrummet 12 – 17, så kom og gør et godt kup.

Kl. 14.00 er der familiekoncert med Moussa Diallo Trio. Børn og voksne bliver inviteret ind i et fortryllende univers af eventyr og afrikanske rytmer, når trioen fremfører sangene fra filmen ”Cirkeline og Coco rejser til Afrika. Billetter kan købes på www.mpia.dk.

Kl 20.00 Bydes der på koncert med den nordjyske troubadour Søren Krogh og guitaristen Janus Bechmann. ”En koncert med mig er altid én del historier og én del sange, for uden sange ingen historier og uden historier ingen sange; så enkelt kan det vel siges”, siger Krogh som samtidig varsler sit 10. album. Billetter kan købes på www.mpia.dk

Åbent hus arrangementet er et samarbejde mellem AssensBibliotekerne, Musik På Industrien og Galleriforeningen, delvis støttet af Assens Kommunes Kulturpulje.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.