4 nye ansatte i Totalbanken

Pr. 1.5 har vi fået fire nye kolleger:

Ebbe Junker Møller er den 1. maj 2021 startet som erhvervskundechef i Totalbankens ErhvervsCenter. Ebbe har stor erfaring med rådgivning af virksomheder og har desuden mange års erfaring med erhvervslivet i Odense og på resten af Fyn i forbindelse med sine tidligere jobs som direktør for Spar Nord, Odense og områdedirektør for Totalbanken, Odense. Ebbe kommer fra en stilling som erhvervsdirektør i Den Jyske Sparekasse.

Agnethe Schreiner er den 1. maj 2021 startet som privatrådgiver i Totalbankens filial i Tommerup. Agnethe kommer fra en tilsvarende stilling i Sparekassen Sjælland Fyn, hvor hun har været ansat siden august 2016.

Martin Hedegaard er den 1. maj 2021 startet som privatrådgiver i Totalbankens filial i Odense C. Martin kommer fra en tilsvarende stilling i Spar Nord i Svendborg. I sin fritid er Martin hjælpetræner for et u19 softball-hold i Odense Giants.

Henrik Urban Munck er den 1. maj 2021 startet som afdelingschef i Totalbankens kreditafdeling i Aarup. Henrik er uddannet cand. merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus og har mangeårig kreditmæssig erfaring fra banksektoren.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.