3. E-handel i 5560 Aarup – De seje små

En screenshot af De seje smås hjemmeside.

Et screenshot af De seje smås hjemmeside.

Børnetøjsforretningen “De seje Små” har nu virket i Aarup i over ½ år – siden oktober 2014. Den ligger på adressen Bredgade 47 og har tlf. 31140001 og mail desejesmå@gmail.com og har internetsalg fra hjemmesiden: www.desejesmaa.dk

Den har primært solgt børnetøj til aldersintervallet 0-10 år, men til pigerne er der nu også tøj op til 16 år. Det drejer sig om modetøj af flere forskellige mærker fra Haute Couture-byen Paris, fortæller Maria Bøgedal, der passer butikken sammen med Lars Frandsen.

Fremgang for detail-og e-handel
Det er gået pænt frem siden starten og med næsten lige stort avancement for detail- og e-handel. Men Maria mener, at især e-handelen vil vinde stadig større markedsandele.

Maria Bøgedal med et sæt fra det nye mærke Ton Tin. Foto:HW

Maria Bøgedal med et sæt fra det nye mærke Ton Tin. Foto:HW

En del kunder bestiller over nettet og henter selv i butikken, mens andre får det sendt, mest til andre egne af Danmark. Men der er også kunder på Grønland, i Norge og i Tjekkiet. Og det stopper absolut ikke her.

Ny mode
Et nyt produkt i forretningen er det franske tøj af mærket Ton Tin, og det findes til piger fra 4-16 år. I hvert fald er det tænkt til piger i Frankrig, men senere vil der også komme flere slags tøj til drenge. Prisen for et helt sæt er 199 kr.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.