Velbesøgt generalforsamling i Aarup lokalhistoriske Forening

Der var fint fremmøde til den årlige generalforsamling i Aarup lokalhistoriske Forening.

Formanden Jørgen Koch kom i sin beretning ind på medlemsbladet, der traditionelt udkommer lidt senere på foråret, og det sker også i år – dog med en ny redaktør. Efter Bent Nielsens pludselige død er der også kommet ny kasserer, og det er Jette Pedersen.

Der har i 2017 været 188 gæster på arkivet, mens ca. 2.000 har besøgt hjemmesiden. I løbet af året har der også været registreret 46 afleveringer. På arkivet er der p.t. 8 arbejdspladser, og de frivillige har rigeligt at se til på de 3 ugentlige arbejdsdage.

Blandt ønskerne for fremtiden er især et par større rum til møder, og hvis de skulle komme i forbindelse med Industriens renovering og tilbygning, så kan de også bruges af de mange andre aktive foreninger.

Foreningen har p.t. ca. 110 medlemmer, og årets overskud var på 2665 kr. I kassen er der 15.225 kr., og desuden er der en særlig bogfond på 45.529 kr.

Til bestyrelsen blev Ebbe Svenning Hansen, Ole Nygaard og Sven Jensen genvalgt, mens Jørgen Koch Sørensen og Benthe Andersen er på valg i 2019.

Det forventes, at Jørgen Koch fortsætter som formand, og at Ebbe Sv. Hansen tager en ny tørn som næstformand.

Efter generalforsamlingen blev Vivian Hvenegaards bog om Mølleknappe præsenteret, og den kan nu købes i den lokale boghandel og på arkivet.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.