Tre nye erhvervsinitiativer i Aarup

Der sker hele tiden noget nyt i Aarup, og nu er der på få dage åbnet to nye forretninger, og et initiativ mere er ret sandsynligt.

Aarup Stenovns Pizza
På adressen Bredgade 22 har Agid Ibrahim åbnet et pizzeria, hvor pizzaerne tilberedes på stenovn og med brænde som varmekilde.
Ejeren og de fire ansatte tilbyder et stort antal forskellige pizza og flere andre slags mad, og man kan enten tage det med eller spise i restauranten.

Der kommer en mere udførlig omtale om få dage.

Kontakt
Tlf. 61611261 eller 30711271
Mail:

Fødevarenetværk på adr. Bredgade 45?
Jimmy Steen Eriksen har langt over 100 m2 til rådighed for iværksættere i det tidligere bageri og senere Aarup Bryghus. Desuden er der to kølerum og et rum, der kan bruges til røgning.

Han vil nu gerne leje dem ud på yderst favorable vilkår til fødevareiværksættere, fx juiceproducenter, vinbønder, ølbryggere eller andre, der vil i gang på meget lempelige vilkår for at prøve sig af. De vil så kunne få nogle m2 til rådighed ved at betale forbrugsafgifter og nøgleomkostninger m.v. i en periode.

Der er bl.a. to kølerum til rådighed, og der har allerede været tre unge mennesker, der på 15 – 20% af arealet vil producere juice. Men der er plads til flere på de øvrige 80 – 85 % af arealet.

Der kommer en mere udførlig omtale om nogle dage.

Kontakt
Jimmy Steen Eriksen, tlf. 30456701 eller mail eller

AARUP ANTIK – TING & SAGER
Den nye antikbutik åbnede torsdag den 1. november på adressen Bredgade 14 i Aarup.
Det er Ulla og Christian Wichmann, begge barnefødte i Aarup, der driver forretningen, og de vil have åbent torsdage og fredage kl. 12 – 17 og i weekenden kl. 12 – 16.

De har mange slags små sager til salg i butikken.

Der kommer en mere udførlig reportage om nogle dage.

Kontakt: Tlf. 30526571

Skrevet af Hans W.

 

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.