Travlhed hos Markussen Sport

Forretningen Markussen Sport har virket på adressen Bredgade 38 fra august 2015, og siden da har der været god fremgang i de nu dobbelt så store lokaler. Så de to mand i butikken, Martin Nielsen og John Hansen har rigeligt at se til, så af og til hjælper et par unge mennesker ved spidsbelastning, fx hen mod weekend, eller når mange varer skal pakkes ud.

Typiske varer
Butikken sælger alt til sport og fritid – og til alle sportsgrene, og bl.a. sælges der rigtigt mange fritidssko. Ud over det sælger man mange vinterstøvler, fordi byen ikke p.t. har en skobutik, og desuden gummistøvler og vinterjakker. Ud over det sælges der også halstørklæder, halsedisser, huer og vanter.

Det gavner også denne forretning, at der er mange unge og børnefamilier i vækstbyen Aarup. Disse aldersgrupper er jo meget aktive inden for sport og andre fritidsinteresser.

Gaver
Mange mennesker har erfaringsmæssigt problemer med at finde på gaver til fødselsdage og jul. Men John og Martin siger: ”Kom bare ind og spørg os, vi finder let en løsning”.

Kontakt
Markussen Sport, Bredgade 38, 5560 Aarup
Tlf. 64431012
Mail:
Web: www.markussensport.dk

Skrevet af Hans W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.