“Træneren som Håndværker” i AB Fodbold

Træneruddannelsen var en del af præmien som ‘årets børne- og ungdomsklub 2017’

Sidste år til Fyens Fodboldaward vandt Aarup Boldklub prisen som årets børne- og ungdomsklub. I præmien modtog klubben dermed 5.000 kr. og et 10 timers C1 trænerkursus, som blev afviklet i weekenden for størstedelen af klubbens ungdomstrænere. 

Kurset fandt sted i klubbens nyrenoveret klubhus hvor DBU instruktøren Allan Jensen var forbi for at klæde ungdomstrænerne bedre på. Kurset blev afviklet både fredag og lørdag hvor klubbens U13 og U14 spillere fungerede som medier. Efter afviklingen af trænerkurset har der været mange positive tilbagemeldinger fra trænerne, som i den grad har fået mere blod på tanden som træner. 

Vi er derfor rigtig glade for at vi fik afviklet dette kursus da det betyder utrolig meget for vores trænere i klubben. Der allerede kommet ytret flere ønsker om nye kurser – det er bestemt noget vi meget videre i vores overvejelser 🙂 

Der skal lyde en stor tak til U13 og U14 som stillede op som medier og ikke mindst det gode arbejde som Allan Jensen lagde for dagen både fredag og lørdag. 

 

Tekst: J.A.
Taget fra http://www.fodboldaarupboldklub.dk/nyheder/afvikling-af-c1-traeneruddannelse/ med tilladelse fra skribenten

Foto: S.N.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.