Tingkær om branding af Aarup: Glem ikke naturen

Erling Tingkær er billedkunstner og bor på adressen Bredgade 11, 5560 Aarup. Aarup.dk har tidligere berettet om hans kunst.

Han mener, at der mangler noget i tidens branding af byen. Det er ifølge ham ikke nok at se på trafikforhold og beliggenhed – det bør satses mere på naturen også. Han fremhæver med sit kunstnerblik bakkerne, engene og træerne, og så vil han gerne se nærmere på byens sti langs Brende Å fra Skolegade til Vestergade. Den er ikke særlig lang, men den rummer et helt lille eventyr med en allé med mange smukke træer, ege, bøge, ahorn og muligvis plataner.

Men ifølge kunstneren ser den forsømt ud, der burde ryddes lidt op efter træplejen, skiltene er stort set alle skæve eller skjulte, og lampen ved broen har set bedre dage. Desuden kunne man forbedre rastepladserne.

Og i den ende af åen, der ligger ved stationen, er der meget at rette op på. Det virker nærmest ifølge Erling som om man vil skjule åen i stedet for at udnytte og nyde den. Ja, nogle steder minder den nærmest om en kloakledning, siger kunstneren.

 

Brug åen i markedsføringen, fremhæv den og forskøn den, siger Erling.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed eller begivenhed.

Bogmærk Permalink.