T.M. Auto i Grønnemose (Afsnit 2)

Da Thomas Mortensen slog sig ned som selvstændig mekaniker og karetmager i Grønnemose, boede han først til leje i værkstedsbygningen, men i 2005 købte han så ejendommen.
Plade- og mekanikerfaget er som nævnt det primære i Thomas’ virksomhed, idet salg af brugte biler kun fylder i begrænset omfang.
Værkstedet har også status som Point S-dækcenter, dvs. at han leverer og skifter til Michelin-dæk af bedste kvalitet, og desuden yder han også Bosch-service.

Erhvervsbilcenter Fyn
I virkeligheden er der to virksomheder på adressen Industrivej 4, idet bygningen også huser Erhvervsbilcenter Fyn, også med Thomas som ejer. Dette center er særligt møntet på erhvervsbiler og erhvervskunder, og Thomas’ virksomhed er ligeledes autoriseret som serviceværksted for Fiat Professionelle.

Disse opgaver skal være i et selvstændigt firma, og så bliver man også kontrolleret af en kontrollant fra Fiat. Der må så til gengæld laves garantiarbejde og kampagner.

Kontakt:

Tlf. 64431605,

Hans Walmar

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.