Strik og grafik i Galleriets augustudstilling

Første udstilling efter den korte sommerpause er med grafikeren Lone Ertbølle Pedersen fra Middelfart og Anna Stina Billund, Bogense, som udstiller strik. Der er fernisering torsdag den 2. august klokken 17, og udstillingen kan ses frem til den 31. august på Kulturhuset Industrien i Aarup.

Lone Ertbølle udstiller grafik og maleri. Hun er uddannet grafisk designer og former sine billeder ud fra motiver, som deles op i fragmenter, der gentages i bearbejdet form og abstrakte sammenhænge i billederne. Lone Ertbølle underviser på Fredericia og Middelfart Billedskoler.

Anna-Stina Billund strikker billeder, dyr, sågar en jazzradio. Hun står bag ”Knit`n Jazz” i Aarup og er formand for støtteforeningen. Hun er uddannet lærer, psykolog og leder, og har haft en stilling som leder af en PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) og Kulturhuset Trekanten i Aalborg. Udstillingen i Galleriet omfatter miniatureudgaver af forskellige modeller designet af Stephen West.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.