STØTTEKONCERT for JULEMÆRKEHJEM

Passengers Only

STØTTEKONCERT for JULEMÆRKEHJEM lørdag 13. januar kl. 14 på Industrien i Aarup.

Foreningen “Kulturelt Samråd – Musik På Industrien” i Aarup satser på at få Aarup på landkortet igen, som med julemærkemarchen.

Vi arrangerer denne gang en støttekoncert for julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund, lørdag d. 13. januar.

Alle musikere kommer fra Fyn, og spiller gratis, hvilket vil sige at alle indtægter går ubeskåret til børnene, så vi kan være med til at børn i Syddanmark gennem julemærkehjemmene, får chancen for at få redskaber til en bedre opvækst.

Koncerten starter kl. 14.00. Der vil være børn fra Fjordmark, som vil optræde og fortælle om julemærkehjemmet.

Derefter koncert med 2 bands. 

Det første band er FAZE’N’MIR, der består af Mir Bredberg Weber, sanger, pianist og billedkunstner, der er hjemvendt efter en længere årrække i USA, samt Henrik’Faze’Nybo, sanger og guitarist, der i mange år har været en aktiv del af den primært danske folk/blues scene. Den mandlige og kvindelige energi mødes i duoen FAZE’N’MIR.

De mestrer både det lyriske udtryk og det mere pågående og blå. Der er med andre ord dømt jazzy blues /inciterende ragtime og melodiøs folk krydret med egne kompositioner.

Efter en kort pause spiller næste band – som er Passengers Only.  – De lader sig inspirere af deres personlige og musikalske baggrunde, såvel inspiration fra Togo, England, Ghana og Danmark. Dette indbyder naturligvis til at benytte sig af muligheden for at inkludere elementer af reggae, rap, jazz-blues, soul m.m., når de nuancerer deres fortællinger.

Passengers Only også kendt som P.O., spiller egne kompositioner. –  Musikerne bor på Fyn og indgår i flere musikalske sammenhænge på fynske kulturscener.

Billetter til støttekoncerten kan købes på hjemmesiden www.musikpaaindustrien.dk eller ved fremmøde til koncerten. – Pris: 100 kr.

Børn gratis adgang ifølge med en voksen.

Hvis man er forhindret i at komme til koncerten og gerne vil støtte arrangementet, kan man på hjemmesiden betale et bidrag på 50 eller 100 kr.

Vi ses til en hyggelig eftermiddag på Industrien i Aarup.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.