Støt Industrien ansøgning

Kulturhuset Industrien har søgt penge ved Realdania-kampagnen “Underværker” for at kunne gennemføre en udvidelse af Kulturhuset Industrien.
 
Initiativ gruppen skriver blandt andet i ansøgningen:
“Kulturhuset Industrien har pga. sin succes sprængt alle rammer. Vi har brug for mere plads og renovering af nuværende bygning. Åbent Bibliotek, Galleri og Lokalhistoriske Arkiv giver gæster på alle tider af døgnet og der er stort pres på den store sal. En planlagt nedrivning af naboejendommen giver en unik mulighed for at etablere de længe ønskede udvidelser og forbedringer af Aarups kulturelle fyrtårn. Vi ønsker en social café i tilknytning til en ny multisal, som kan frigive den store sal til større koncerter og biografpremierer. Ligeledes ønsker vi arbejdende værksteder ifm. Galleriet.”
 
Der kan læses meget mere om projektet på linket i bunden af artiklen.
 
Ansøgninger til Underværker-kampagnen er blandt andet afhængige af støtte i lokalsamfundet og antallet af stemmer på https://www.undervaerker.dk/ indgår som et af kriterierne for om projektet får penge.
 
Støt lokalsamfundet i Aarup og omegn ved at give din stemme til “FRA FYRTÅRN TIL FLAGSKIB” på følgende side https://www.undervaerker.dk/projekter/2018/industriendetkulturellefyrtrn
 
Og del gerne, så dine venner og bekendte også får givet deres stemme til projektet.
 
MJ

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.