Steen Kjær ser på Aarups muligheder (2)

Arkitekt Steen Kjær har mange muligheder til forbedring af byen Aarup, og han har også kigget på tårnet i Menys gård, der må kunne omskabes til et flot vartegn for byen.

Tårnet
Han mener, at man kan nøjes med at male det, og det bør især være ind mod Bredgade, men også mod nord og syd. Der bør være en overordnet idé, og en kunstner eller anden kreativ person bør stå bag – måske kan frivillige medvirke. Men et stillads er ganske nødvendigt, og så mener Steen ikke, at det kan være sværere end et kalke Skydebjerg Kirke – det plejer at koste godt 100.000 kr., og stilladset er det dyreste.

Måske kan man bruge ideen fra Havhesten fra Falen i Odense eller ideer fra Hundertwasser, der bl.a. har malet gymnasiet i Wittenberg.

Bredgade
Ifølge Steen trænger en stor del af Bredgade til et facadeløft. Mange baldakiner trænger til fornyelse, mens mange facader er pæne – især i 1. sals højde. Men han ønsker mere sammenhæng i hele gaden, og der ligger rent faktisk en renoveringsplan. Til gengæld er det godt med de mange P-pladser og de mange forretninger – det gavner handelen, slutter han.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.