Stævne med Aarups U6 og U7 fodboldhold

Året 2017 er gået helt forrygende for Aarups U6 og U7 drenge. I starten af foråret kunne vi stille med to hold på de to årgange. Det havde ændret sig til sidste stævne søndag den 1. oktober, hvor der var medaljestævne ved Vissenbjerg hallerne. Til den lejlighed kunne Aarup Boldklub stille med 19 spillere på 5 hold. Den store tilgang af spillere har blandt andet givet nogle trøjemæssige udfordringer, som blev løst, da murermester Mark Kongstad sponsorerede 22 nye trøjer.

Stævnet blev afviklet med fantastisk vejr, hvilket smittede af på hele arrangementet, som forløb med en god stemning. Der bliver kæmpet og fightet fra samtlige spiller, som galt det verdensmesterskabet. Som ved alle stævner i året er forældreopbakningen og hjælpsomheden stor, hvilket er afgørende for trænerteamet for at have overskuddet til træning og stævnerne.

Trænerteamet håber på, at udviklingen fra 2017 med tilgang af spillere fortsætter ind i 2018. Skulle der være nogen piger og drenge derude, som har lyst til at prøve fodbold, så er der plads til alle uanset niveau. Det vigtigste er, at børnene har lysten. Udendørs sæsonen slutter i uge 41, men indendørs starter i 43 om onsdagen.

Træningstider kendes desværre ikke endnu.

Trænerne for U6 og U7 kan kontaktes på
28 51 23 80, Sten Klüver
27 87 59 80, Jan Hermann

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.