Spis dig til et bedre helbred med middelhavskost

Spis dig til et bedre helbred med middelhavskost
Anne Lise Bergstedt
Onsdag 11. oktober klokken 16, Galleriet

Salade Nicoise, humus, græske frikadeller med agurkesalat, squashsuppe og broccolitærte med laks er eksempler på middelhavskost. Retter som smager godt og oven i kokkehuen beskytter mod livsstilssygdomme som hjerte-kar sygdomme, overvægt, mave-tarm problemer og cancer.

Middelhavskost består af masser af grønsager, bær, frugter, krydderurter, fisk, mandler, nødder og olivenolie. Foredraget tager udgangspunkt i kost som man finder i Grækenland og Italien.

Anne Lise Bergstedt, Lundeborg er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom fra Ankerhus Husholdningseminarium, hun har arbejdet i storkøkkener som økonomaassistent og økonoma, hun har undervist på Suhr’s Husholdingsskole og Aabenraa og Hillerød Tekniske Skoler samt holdt kurser for overvægtige.

Billetpris 80 kroner. Dog kun 60 kroner for medlemmer af Industriens Foredragsforening og Vissenbjerg Borger & Kulturforening.

Prisen inkluderer kaffe, te og søde kager.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed eller begivenhed.

Husk at dele...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on Twitter
Bogmærk Permalink.