Speciel kunst i Galleriet

For dem, der kan finde vej til Galleriet på Kulturhuset Industrien, venter en spændende og usædvanlig oplevelse. Her udstiller tekstil-kunstneren Alice Frost, som syr sine billeder, og Tendai Tega, som former sine smukke skulpturer af skrotmetal. Der er fernisering torsdag den 6. september klokken 17, og udstillingen kan ses indtil fredag den 28.september.

Alice Frost har siden 2005 syet sine tekstilbilleder. Hun har så at sige malet med stof og sytråd og brugt nål i stedet for pensel. Inspirationen hentes i naturen, og motiverne er landskaber og blomster. Teknikken består i at sy små stofstykker sammen lag på lag, så de danner mønstret.

Tendai Tega kommer fra Zimbabwe og har boet i Danmark siden 2001. Allerede da han var en stor dreng, begyndte han arbejdet med at lave ting af skrotmetal, som man finder i rigelige mængder i de sydafrikanske lande. Resultatet er smukke og graciøse fugle og figurer af mennesker.

Udstillingen er åben fra klokken 07 til 22. I den ubetjente åbningstid logger man sig ind med sundhedskortet. Kulturhuset Industrien har adressen Bredgade 73-75 Aarup.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.