”Sommer i Tyrol” på Bavnehøjen

Det bli´r ”Sommer i Tyrol” på Bavnehøjen næste sommer
– og det er ganske vist!

frobjerg-sommer-i-tyrol_900Sommer i Tyrol” er måske nok en klassiker, men det gør den hverken kedelig, støvet, gammeldags eller uvedkommende – tværtimod

Vi glæder os til at omdanne de smukke omgivelser på Bavnehøjen til de østrigske alper næste sommer – og vi glæder os ikke mindst til at præsentere en veloplagt trup, der tager denne herlige forestilling under kærlig behandling, og præsenterer en skarp, humoristisk og musikalsk forestilling for publikum.

Sommer i Tyrol” har det hele; skøn musik, store danseoptrin og et persongalleri, der kalder både på smilet, nostalgien og de store følelser – kort sagt en skøn musical at medvirke i for skuespillere, sangere og dansere.

Der er mange gode roller i ”Sommer i Tyrol” for alle aldersgrupper – og så er der tilmed også brug for en stor danse- og ensembletrup til de mange store optrin.

Udover de to hovedroller Josepha og Leopold, kan man bl.a. møde den sure buksefabrikant Julius V. Møller, hans læspende datter Clara, den pertentlige og næsten hysterisk sparsommelige professor Hinzelmann, den uimodståeligt selvoptagne charmetrold Sigismund Sülzheimer og selveste kejser Franz Joseph II.

Lidt om handlingen:
I Hotel Den Hvide Hest ved Wolfgangsøen i det tyrolske Østrig udspiller der sig næste sommer en lille, men ikke ubetydelig strid. Undertøjsfabrikant Møller har opfundet noget helt nyt: undertrøje og underbukser ud i ét. Men hans konkurrent Sigismund Sülzheimer har kopieret den geniale idé, men med en lille ændring. Møllers model knappes forfra, Sülzheimers derimod bagfra. Og nu vil forknapper Møller helt forbyde Sülzheimers bagknapperi.


Miseren fører forunderligt nok til forførende sang og stormende forelskelser, hvorved der opstår masser af sød musik. Og midt i det hele står overtjener Leopold med sin ugengældte kærlighed til den skrappe kromutter, Josepha.

Audition 13. november
Vi håber at se mange engagerede og teaterglade folk til vores audition søndag d. 13. november – tilmelding og yderligere information finder du på vores hjemmeside
www.frobjerg.dk – og man behøver ikke iføre sig hverken lederhosen eller tyrolerhat for at møde op

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.