Skrueaftener i Hjerup

Vi er for nylig blevet medlemmer af Motor- og Veterantraktorklubben Fyn, og der sker jo mange spændende ting og sager i årets løb – det er ganske herligt at gamle traktorer og maskiner kan holde sammen på folk. Men en ting, vi mener kunne styrke sammenholdet, ville være en ugentlig skrueaften.
Vi har hørt fra en del “traktorister” og læst i diverse fora, at skrueaftener før har været efterlyst, men at det ofte strander ved, at der ikke er nogen der har eller vil lægge faciliteter til. Vi har her på Østerlund tænkt os at gøre op med manglende faciliteter og hvad der ellers har været ad underlige undskylninger.
Så hermed udbydes chancen for at få en fast ugentlig skrueaften på programmet.
 
Vi er allerede nu en flok, som mødes hver tirsdag aften og skruer i gamle traktorer og hyggesnakker. Det er både lokale fynboer og folk fra Midt- og Østjylland. Man kan medbringe sin egen traktor og skrue i ”hyggeligt lag”, man kan hjælpe andre med projekter, eller vi kan blive enige om et fællesprojekt, omend nogen kommer for hyggens skyld og fagsludrer over en kop kaffe.
 
Værkstedet (som pt er under opbygning) er nu 120 kvm med nystøbt gulv. Der vil blive yderligere 120 kvm i løbet af året, efterhånden som tid og økonomi tillader at udvide.
Alle er velkomne.
 
Aftenens program er som følger hver tirsdag:
17.00-21.00 Åbent værksted, man kan komme og gå som man lyster
21.00 Kaffe, kage og røverhistorier

22.00-? Sidste mand lukker og slukker

Læs meget mere på vores facebookside: https://www.facebook.com/VaerkstedetpaaOesterlund/

Indlægget er taget fra Værkstedet på Østerlunds facebookside.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.