Sikker sejr til Aarups håndbold herre

Aarup BK – Otterup 25 – 19 (13 – 11), Aarup Fritidscenter, torsdag den 17. november 2016

Torsdag aften kom Otterups divisions reserver på besøg. Kampen var gæsternes sidste chance, hvis de skulle blande sig i kampen om en oprykningsplads.

Til kampen havde hjemmeholdet Mathias Orby tilbage i truppen efter han er kommet hjem fra 2-3 måneders arbejde i Estland og det skulle vise sig at være en klar forstærkning af truppen.

Indledningsvis startede Aarup, som den foregående kamp i Haarby, hvor de ikke kunne score på deres chancer og da Otterups højre back samtidigt fik scoret 3 flotte mål, hvor Aarup ikke kom frem og pressede ham i skudafviklingen, så kom Otterup foran 6-5 efter 10 minutters spil.

Herefter blev der reguleret lidt i Aarup forsvaret, hvorved der blev styr på Otterups højre back. Inden kampen var der lagt op til, at der skulle køres hurtige kontra, men det var småt med det, så Aarup skulle virkeligt kæmpe for deres mål og det var svært, da holdet spillede meget langsomt og ikke bevægede sig rigtigt for hinanden i første halvleg. Alligevel kunne Aarup gå til pause med en føring på 13-11.

Med tre hurtige scoringer fra starten af anden halvleg fik Aarup hurtigt skabt et 5 måls forspring, hvilket blev skabt ved en kollektiv arbejdsindsats i forsvaret godt dirigeret af Lasse Ellemann og Bo Møller i midten. Samt angrebsmæssigt, hvor der blev spillet med stor tålmodighed.

Otterup forsøgte med forskellige tiltag at ændre kampens billede, men hverken en ekstra spiller angrebsmæssigt eller offensivt forsvarsspil kunne ændrer ved en sikker sejr. Derved rykker Aarup op på førstepladsen, i hvert fald ind til weekendens kampe er spillet

Endnu en gang stod Søren Bækholm en fremragende kamp og unge Rasmus Engelbrecht fik med 4 scoringer og sikkert forsvarsspil vist sine evner.

Næste kamp er i Fynske Seriepokal den 29. november 2016 mod Sdr. Nærå på udebane.

Desuden skal nævnes, at der til kampen var tre oversiddere. Det er en positiv udvikling, når der ses tilbage på de seneste år, hvor det til tider var vanskeligt bare at stille hold. Derfor starter klubben også et anden hold op i serie 3 efter jul, så vi kan tilbyde alle at spille kampe, hver weekend samt forhåbentlig trække endnu flere til.