Sejr uden kamp og hjælp fra Middelfart

Søndag skulle Aarups håndbold herre tage endnu en sejr. Det var forventet, at det skulle blive en af sæsonens nemmere, da det var Faaborgs andenhold, som stadig havde deres første point tilgode. Men det blev nemmere end forventet, da Faaborg slet ikke dukkede op i Aarup Fritidscenter, hvilket var utroligt ærgerligt, da der var kommet en del tilskuer i hallen.

Uden selv at have anstrengt sig, tog en håndfuld fra holdet videre til Lillebæltshallen for at se topopgøret i mellem Middelfart HK og DSIO. Middelfart skulle vinde kampe for, at Aarup selv kan afgøre det i sidste kamp. Der var reelt kun spænding om resultatet de første 20 minutter og Middelfart kunne gå til pause med en føring på 15-10. I anden halvleg forsøgte DSIO indledningsvis at komme tilbage, men uden held og til sidst faldt de helt fra hinanden og tabte 33-20, Specielt Middelfarts målmand var den store forskel med blandt andet 5-6 strafferedninger.

Sidste runde bliver rigtigt spændende, hvor DSIO, Middelfart og Aarup alle tre kan rykke op. DSIO og Middelfart spiller allerede lørdag. Såfremt DSIO ikke vinder er Aarup allerede rykket op inden deres kamp imod TPI på søndag kl 19.05.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.