Sejr i årets første kamp

Aarup BK Håndbold senior herre
Herre Serie 1 -Aarup BK –Bellinge IF23-21

Tirsdag den 5. oktober blev det endeligt tid til den første turneringskamp for Aarup BK’s herre serie 1 i sæsonen 2016/2017 imod Bellinge IF,efter to måneders træning, træningskampe og en enkelt pokalkamp.

Kampen startede hektisk med 12 mål,ligeligt fordelt mellem holdene i kampens første tolv minutter. Aarups stærkeste våben, forsvaret, gennem alle træningskampene fungerede slet ikke.

To Aarup spillere,Steffen Olesen og Bjørn Ellemand,startede stærkt angrebsmæssigt, hvilket allerede i første halvleg udmøntede sig i en mandsopdækning af førstnævnte og fra begyndelsen af anden halvleg også af sidst nævnte.

Efter en hektisk start kom der scoringsmæssigt mere ro på halvvejs i første halvleg, hvor Bellinge kom på 9-8-føringog havde held med at ødelægge Aarups angrebsspil med mandsopdækningen.

I slutningen af første halvleg fik Aarupdog fat i forsvaret, fik løst udfordringen angrebsmæssigt og kunne gå til pausen med en komfortabel føring på 14-9.

Fra begyndelsen af anden halvleg gik Bellinge over til en dobbelt mandsopdækning af Steffen og Bjørn, hvilket Aarup havde meget svært ved at finde modtræk til, hvilket gjorde at Bellinge stille og roligt indhentede Aarups føring.

Midtvejs i halvlegen ved stillingen 16-15 fik Aarup en mand udvist i 4(2×2) minutter. Hvilket så ud til at kunne få Bellinge til at få afgørende overtag i kampen, men Aarup’s resterende 6 spillere holdt stand i hele undertals perioden og holdt 1 måls føringen.

Efter Aarup blev fuldtallige,kæmpede de videre for at finde løsninger angrebsmæssigt,og derfor var det indlysende, at Bellinge efterhånden skulle få sin første føring siden 9-8.

Ved stillingen 19-19 fik de en kæmpe mulighed i form af et straffekast, men for tredje gang i kampen tog, kampens måske bedste spiller, målmand Søren Bækholm detstraffe.

Derfra gik det Aarup’s vej, og de tilkæmpede sig en tremålsføring. Blandt andet på en fremragende scoring af Steffen Olesen.

Det sidste halvanden minut blev lidt hektisk, men Aarup trak sejren hjem og fik en fin start på sæsonen.