Schreiners Bøger og Papir, Aarup

Bøger og papirBøgerne
Boghandelen i Aarup ligger på adressen Bredgade 34, 5560 Aarup.
Der er tale om en traditionel og alsidig boghandel, der altid har mange bøger hjemme. Men ud over lagervarerne kan næsten alt skaffes i løbet af et par dage. Og det drejer sig i denne globaliseringstid ikke kun om danske bøger. Der kan også hentes udenlandske bøger hjem – det sker via Assens-afdelingen, der henter hjem til alle fire afdelinger: Aarup, Tarup-centeret, Glamsbjerg og Assens.  

Personalet, Maibritt (daglig leder) og Julie, læser selv mange bøger og er meget engagerede i arbejdet med at vejlede kunderne. Ud over de to er der også to skoleelever til at hjælpe med de mange opgaver.

Bøger og Papir, Aarup fører blandt andet også  Raunsborg-cremer. Foto:HW

Bøger og Papir, Aarup fører blandt andet også Raunsborg-cremer. Foto:HW1616

Andre aktiviteter
Men denne boghandel har ikke kun bøger. Den har også papirvarer, printerblæk, USB-penne, computertilbehør, skriveredskaber og alt, hvad man i øvrigt for venter af en alsidig boghandel. Andre varer er Raunsborg-cremer, lædervarer, kalendere, legetøj – i høj grad Lego – og meget andet.

Tips og lotto
Den nyeste aktivitet er dog tips og lotto – det blev overtaget efter lukningen af kiosken. Og det var ikke svært at lære det, fortæller Maibritt, daglig leder i forretningen. Og hvis der skulle være et problem, så kan og kunne Glamsbjerg-kollegerne hjælpe godt på vej.

Trykte materialer
Hos Schreiners Bøger og Papir kan man også få plakater efter ønske, tryksager, programmer, og hvis man vil udgive en bog, så kan boghandleren også hjælpe med den tekniske side at den sag. Ideer lige nu: Bogen “Gullaschbaronen” af Søren Ellemose. Det er dramaet om Harald Plum. Pris 350 kr. Nye skoletasker. Lego af mange slags.

Kontakt:
Tlf. 64431150 – mail: 

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.