Rundkørsel officielt indviet

Fredag den 9. juni blev rundkørslen ved Gribsvad officielt indviet, og det krævede hele 5 snoreklippere, der også holdt tale.

Borgmester Søren Steen Andersen påpegede, at den nye rundkørsel ville blive til gavn for hele 3 kommuner, Middelfart, Assens og Nordfyn, og det var ifølge ham fint, at den blev hele 3 mio. billigere, end det var kalkuleret.

Lis Meng fra Rørup Lokalråd glædede sig over den lettere trafik, men ”man skal altså lære at køre i 2 spor”.

Stefan Jeppesen repræsenterede Grønnemose Maskinforretning, og han kunne på Industrivejens erhvervsfolks vegne konstatere mange flere kunder, som ”slet ikke vidste, at forretningerne lå der”.

Aksel Jørgensen fra Aarup Lokalråd var overbevist om, at Aarup/Grønnemoses markedsføring også ville blive lettere med den nye og store trafikforbedring.

Leif Rasmussen – næstformand i kommunens udvalg for miljø og teknik – fremhævede det som et stort resultat, der både ville blive godt for Rørup og alle andre.

Mange var mødt op, og de kunne både få lidt forplejning og høre musik fra gruppen 3 B Band, der består af Steen Pedersen, Sv. E. Dideriksen og Tom Hansen.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.