Rørup Nyt 2018 (1)

Generelt

Rørup Nyt udkommer 4 gange om året, og nummeret for januar 2018 har lige set dagens lys på årets korteste dag. Bladet udgives af Rørup Sogneforening, der har Jens Bartholin som formand () , mens Ivan Sørensen ( – 64433743) klarer det redaktionelle.

Beboerne i Rørup Sogn har i årets løb kunnet glæde sig over den nye rundkørsel og forbindelsesvejen til Industrivej, hvor virksomhederne har fået øget opmærksomhed og omsætning.

Der har også været en del vejproblemer pga. de mange forandringer, men pedellerne har gjort deres bedste for at afbøde skaderne.

I Grønnemosen er der en sø på vej, og den skal have en bro henover for at fremme romantikken, for Rørup vil virkelig leve op til renomméet som årets landsby. Der skal ikke hviles på laurbærrene.

Der har dog også været problemer, for nogle klager over hundenes griseri på fortovene, ligesom det er beskæmmende for mange at se på graffitien i tunnelen, selv om den næppe skyldes de firbenede.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.