RåstofKoncerter er gode koncerter til små penge

Industrien aftenKoncerten på Industrien lørdag d.1. oktober med Mellemblond er den første i en koncertrække på tre koncerter, som arrangøren – Kulturelt Samråd i Aarup kalder ”RåstofKoncerter”.

En RåstofKoncert er med én – i den brede offentlighed – ukendt kunstner, men hvor Kulturelt Samråd står inde for den gode musikalske kvalitet. Kunsterne er fra det musikalske vækstlag eller fra udlandet – og det meste af deres repertoire er originalt.

Koncerterne i sæsonens pakke med tre RåstofKoncerter er dels med Mellemblond, der er en gruppe, der spiller dansk lyrisk rockmusik; dels med Världens Band med 14 musikere fra syv forskellige nationer, der spiller verdensmusik – og dels med den danske gruppe Turnip Greens, der ud fra bluesrødder spiller musik med et stænk af soul og rock’n’roll.

”Vi giver et godt tilbud til de, der vælger hele pakken med de 3 RåstofKoncerter!”, siger Johan Rosenring, der er formand for Kulturelt Samråd, ”Det koster kun 300 kr. for alle tre koncerter, og for medlemmer af vor støtteforening koster det kun 225 kr.!”
Der er med andre ord en god – og måske overraskende – oplevelse at hente til en billig penge, hvis man tør satse på ukendte navne og investere i disse RåstofKoncerter

Disse koncerter indgår i denne sæsons pakke med RåstofKoncerter …

Mellemblond - Lørdag d. 1. Oktober

Mellemblond – Lørdag d. 1. Oktober

Världens Band - Lørdag d. 15. Oktober

Världens Band – Lørdag d. 15. Oktober

Turnips Greens - Torsdag d. 24. november

Turnips Greens – Torsdag d. 24. november

Læs mere og bestil billetter på: http://www.raastof-industrien.dk/

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.